JOHANNES HESSO

Yritysten kehittämispalvelut

Minulla on upea mahdollisuus toimia yrittäjänä kahdessa eri toimenkuvassa.  Toimin  ELY -yritystenkehittämispalveluissa strategiakonsulttina ja autan esimerkiksi Tekesrahoitteisia Start-uppeja  sekä isompia yhtiöitä luomaan lisäarvoa asiakkailleen. Eräänä päivänä kehitämme liiketoimintamallia teknologialle, jota ei vaikkapa digitaalisessa terveyden edistämisessä ole vielä koskaan hyödynnetty: missään! Toisena päivänä istumme fysioterapiavastaanotolla ja opettelemme lisämyyntiä konkreettisesti kädestä pitäen.

Liikutan ihmisiä myös fyysisesti fysioterapian ja vaikkapa kuntonyrkkeilyn merkeissä. Autan siis konkreettisesti ihmisiä voimaan paremmin!   Parasta on, että pääsen toimimaan kädet savessa yhdessä asiakkaiden kanssa, olipa kyse liikuttamisesta tai liiketoimintapähkäilystä. Teoria ja käytäntö kulkevat käsikädessä aina siellä missä minäkin. Myös Raunostaffi saatetaan nähdä mukana asiakastyössä.

ELY -yritystenkehittämispalvelut

Johannes Hesso, kirjailija, metsäekonomiaa ja kansantaloustiedettä opiskelut maisteri, fysioterapeutti sekä strategiakirjailija. Olen reilun seitsemän sadan päivän kokemuksella varustettu yritysvalmentaja ja konsultti sekä intohimoinen perhokalastaja.

Raunostaffi hellyydenkipeä pusukone aina sata lasissa.

www.innostavalmennus.fi

www.innostapersonaltrainer.fi 

0503210717

Tietosuojaseloste