Kehitä yritystäsi ja hyödynnä ulkopuolista apua!

Ely:n EU -rahoitteinen konsultointi

Ely:n kautta on mahdollista saada asiantuntija-apua yrityksen kehittämiseen esimerkiksi tilanteessa, jossa markkinamyllerrys uhkaa yrityksen tulevaisuutta. Sote -muutos käy hyvästä esimerkistä edellä mainitusta tilanteesta. Alan yrityksiä kohtaa poliittislainsäädännöllinen sekamelska, joka esimerkiksi kuntoutuksen puolella vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden saamiseen. Tutustu lisää Ely -konsultointiin täältä.

 

Innovaatioseteli

Jos hankkeellasi on kansainvälistä potentiaalia, on reilun euro 5000 arvoinen Businessfinlandin kehitysapu oiva tuki yrityksesi kehittämiseen. Se soveltuu kivasti vaikkapa skaalautuvan etäkuntoutussovelluksen kehittämiseen.  Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan hakuohjeet ja tutustumaan palvelun tarjoajiin.  Lue lisää täältä!

 

Uusyrityskeskukset

Konsultointia ja täysin ilmainen ja monen startup:n ensimmäinen neuvonantaja vailla vertaa. Uusyrityskeskuksia on ympäri Suomea ja niissä saat neuvoja niin yrityksen perustamisesta kuin myös muista yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä. Voit arvioituttaa liiketoimintasuunnitelmasi tai vaikka osallistua heidän järjestämiin kasvua ja kehittämistä koskeviin koulutuksiin. Katso lähin Uusyrityskeskus!