Startup viritteillä?

Yrityksen perustaminen on nopea ja selkeä lista tehtäviä. Uhraa aikaa perustamiskikkailujen sijaan strategian tekoon ja sen toteuttamiseen erityisesti digivaikuttamisen ja myynnin osalta. Alla näet konkretiaa ja selkeät stepit yritysidean viemiseksi kohti laskuttavaa yritystä.

Yrityksen perustaminen on helppoa. Et tarvitse Oy:tä alkuun vaan voit aloittaa perustamalla toiminimen. Kaavakkeen täyttö vie 10min ja kun olet maksanut perustamismaksun euro 75 sekä lähettänyt kaavakkeen on homma valmis. Saat pian postitse ilmoituksen toiminimesi perustamisesta. Lisää tmi:n perustmisesta löydät täältä.

Kun sinulla on yritys, voit laskuttaa. Tarvitset siis asiakkaita. Ne löytyvät netistä; niin myös sinä. Varaa itsellesi hyvä domain, joka mielellään sisältää kohderyhmäsi käyttämän googletushakusanan. Voit etsiä hyviä nettisivun osoitteita täältä.

Laskutuksen alkuun. Jotta asiakkaasi pystyvät maksamaan, sinulle täytyy sinun tehdä laskuja. Niiden teko on todella helppoa ja ilmaista. Käytä Isoltan ohjelmistoa laskutukseen. Perusversion siitä saat luonnollisesti ilmaiseksi. Se käy myös hyvänä asiakasrekisterinä ainakin alkuvaiheessa.

Nettisivut vireille. Jos teet ne itse, niin käytä esimerkiksi jotain seuraavista palveluista:

Wix

WordPress

Envato

Jos ostat sivuston ulkopuoliselta tekijältä niin varmista, että he tekevät myös hakukoneoptimoinnin sivustolle. Ilman hakukonenäkyvyyttä olet kuin ruokakauppa korvessa. Kukaan ei löydä sinua vaikka olisit kuinka hyvä.

Esitteitä jaettavaksi? Haluat kaikesta digistä huolimatta tyylikkäitä flyereita ja esitteitä annettavaksi vaikka tulevaan kutsuvierasiltaan. Ne teet täällä. Pyydä hyvät layout:t nettisivuntekijältä jo siinä vaiheessa, kun hän työstää sivustoasi.

Sinulla on firma; sinulla on perustason näkyvyys. Panosta viimeistään nyt hyvään pelisuunnitelmaan yrityksesi menestyksen takaamiseksi! Hyvästä strategiasta -pelisuunnitelma- voit lukea saat lisätietoa sivuiltani: www.innostavalmennus.fi